Hent programmet her - pdf

Børnekultur på tværs

Tirsdag den 16. oktober i Vejen midtby

Kl. 9.30-12 og kl. 13-15.30

 

Tirsdag i efterårsferien inviteres alle børn, familier, bedsteforældre og oldeforældre til en begivenhedsrig børnekulturdag i Vejen midtby. På tværs af kulturinstitutioner og foreninger tilbydes oplevelser, hvor kulturelle aktiviteter kombineres på nye måder. I samarbejde med Vejen Musikskole tilbyder Vejen Kunstmuseum to aktiviteter på tværs af kunst og musik:

 

Vejen Kunstmuseum – formiddag:

Musik og sangleg

Kl. 10.00-10.30 og kl. 11-11.30

Tag din familie med på museum og deltag i musik og sangleg tilrettelagt af en musiker fra Vejen Musikskole.

 

Vejen Kunstmuseum – eftermiddag:

Tegn musik i farver!

Kl. 13-13.45 og kl. 14.45-15.30

Kom ind på museet og vær med til at tegne musikken og musikeren. Musikken spilles af professionelle musikere fra musikskolens lærerstab, bl.a. violin, rytmisk guitar, klarinet, klassisk guitar og klaver/keyboard. Vi tegner spontant ud fra de historier, musikken fortæller os og sætter farver på musikkens stemninger. I Malerisalen hænger billedet "Herrens Herlighed", som er malet af Jens Lund. Her hentes inspiration i både former og farver til egne tegninger. Da det blev udstillet for første gang, blev det beskrevet som "musik i farver"!

 

Programmet er fra kl. 9.30-12 primært for mindre børn og fra kl. 13-15.30 primært for større børn – men alle aldre kan være med hele dagen. Programmet kan ses af plakaten (se linket til højre for). Der vil foregå forskellige aktiviteter på Biblioteket, Museet, Museumspladsen, Rådhuspladsens scene, Knudepunktet og i HUSET. Hold i øvrigt øje med aktiviteter ved byens butikker, bl.a. tilbyder e-blomsten græskarværksted i baggården. Hele dagen vil der blive serveret gratis saftevand og kage i HUSET, og der vil desuden køre et lille børnetog rundt mellem de forskellige aktiviteter.

 

Velkommen til en forrygende og farverig børnekulturdag i efterårsferien!