Klar til fastelavn?

MASKE WORKSHOP (gratis tilbud til kommunens skoler)
På Vejen Kunstmuseum frem til Fastelavn den 2. marts 2014

MASKER: Her i tiden op mod fastelavn fremviser Vejen Kunstmuseum et udvalg af de mange helt unikke keramiske masker som Niels Hansen Jacobsen skabte i starten af sidste århundrede.

MUSEUMSTUR: På en guidet tur igennem museet ser vi nærmere på symbolisternes ofte meget udtryksfulde masker, der hentede inspiration i både antikkens groteske masker, som arkæologerne gravede frem, og de helt nyopdagede noh-teatermasker som handelsrejsende bragte til Paris fra det nyåbnede Japan.

WORKSHOP: Under vejs bliver der tid til en tegneøvelse med magiske forvandlingsmasker og til slut en workshop med modellering af masker i ler, og afstøbning i gips. Det sanselige møde med ler og gips er i sig selv et møde med to meget forskellige karakterer med hver sin livshistorie som vi skal høre

MINI FOREDRAG: Mens gipsen hærder og bliver varm, vises et kort slide-show om materialernes forskellige herkomst og karakterer blandet med glimt fra den store maskeudstilling på Orsay museet i Paris, hvor Niels Hansen Jacobsens masker var med.

Bedste hilsner fra Sophus Ejler Jepsen

TILMELDING
MASKE workshoppen udbydes kun frem til Fastelavn den 2. marts 2014

Varighed: 3 timer. Madpakker kan spises på atelierloftet!

Tilmelding til Pernille Vestergaard på Vejen Kunstmuseum
tlf. 75360482 eller pv@vejenkom.dk
 
Klik her - Plakaten i udskriftsvenlig pdf