Vejen Kunstmuseum
Vinterferieværksteder 2016

Få spray’et et graffiti-billede med dit eget motiv
og lav din egen ”twister”


Kender du det ved attraktionerne ude i den store verden, at der samler sig en kødrand af mennesker omkring nogle unge graffiti-kunstnere, der sprayer billeder af eksempelvis silhuetten af Brooklyn Bridge eller Colosseum i solnedgang?

Hvad nu om man i stedet kunne gå hjem med billede af en silhuet man selv havde klippet?! Den lejlighed byder sig dagligt kl. 11-15 tirsdag, onsdag og torsdag i Vinterferiens uge 7 på Vejen Kunstmuseum. Kom op på Atelierloftet og lav en skabelon af lige det motiv/de motiver du holder allermest af. Giv dig tid til at klippe omhyggeligt og bygge det sindrige pindesystem, der skal holde på skabelonen, mens motivet/motiverne ude i det frie bliver sprayet på stykket, der skal med hjem.Lad os nu se, hvor mange ”hulebyggere”, der bliver grebet af arbejdet med limpistoler og pinde… det kan blive til vilde tårnkonstruktioner…

I Skibelundsalen bliver der et specialværksted, hvor man af karton og papirstrimler kan bygge sin egen ”twister” – et ”skørt” af strimler, der vrider og snor sig, når man mellem håndfladerne drejer på pinden midt i twisteren. Lyder det ufatteligt, må man i stedet tage imod opfordringen, komme hen på museet, se det med egne øjne og få lavet en ”twister”. Her er en fin oplevelse for hele familien – og sjovest når man udfordres i fællesskab… og kan gå hjem med de flotte resultater!

   

På Atelierloftet kan man købe styrkende te/kaffe/saft
og kage for 5 kr. pr. sæt.


Alle er velkomne, så længe plads haves…